Indlæser...

NEOVA CLEAN PELLETS træpiller i sække

Træpiller i sække til dit pillefyr er en prisvenlig og bæredygtig opvarmningskilde - og så er træpiller i poser super nemme at håndtere. Vi forhandler træpille-sække i 6 mm og 8 mm i tårnhøj kvalitet. I vores sortiment kan du finde træpiller i 16 kg sække og træpiller i 10 kg sække. Vi har stor ekspertise inden for træpiller i løse sække og har været en landsdækkende leverandør af biobrændsel siden 1996 . 

Køb dine træpiller i sække med fri fragt hos os! Vi tilbyder desuden mængderabat på alle vores træpiller i poser. 

Produkter

NEOVA CLEAN PELLETS træpiller i sække

Let håndtering af træpiller i sække i topkvalitet

Vores træpiller i sække er designet til at gøre din opvarmning bekvem og problemfri. Sækkene med træpiller er holdbare, ekstra holdbare i forhold til markedet, og nemme at transportere, hvilket gør det nemt for dig at opbevare og håndtere dine træpiller. Desuden tilbyder vi fri fragt af træpiller i sække. Vores sække til træpiller er lavet i god kvalitet, så du kan opbevare dine træpiller sikkert i poserne. Ved at vælge træpiller i løse sække kan du meget nemt flytte rundt på dine træpiller. Sække med træpiller er altså en meget praktisk og funktionel løsning.

Træpiller i poser - optimal brændværdi og bæredygtig opvarmning

Når en træpille udsættes for højt tryk ved presning, fungerer træets naturlige bindemiddel "lignin" som lim. På denne måde skabes en solid træpille med stor brændværdi.Vores træpiller i poser er designet til at give dig en optimal brændværdi og samtidig sikre en bæredygtig opvarmningsløsning. 

Vi tilbyder træpiller i poser af høj kvalitet af 100% træ, der er nøje udvalgt for at sikre en effektiv og pålidelig varmekilde. Du kan købe træpiller i 10 kg sække og træpiller i 16 kg sække hos os.

Neova Clean Pellets træpiller i sække

Vores Neova træpiller i sække har den samme høje kvalitet som alle andre af vores produkter, og desuden er træpiller i poser super nemme at transportere på paller og opbevare i hjemmet. Træpillerne i sække er nøje udvalgt, da de passer til alle typer af træpillefyr og -ovne. Desuden har vi gratis levering af træpiller i sække. 

Få et hurtigt overblik over vores træpiller i poser:

 • Svenske træpiller
 • Til alle typer af pillefyr
 • Diameter: 6 mm eller 8 mm
 • Aske: < 0,4 %
 • Aske smeltepunkt: > 1.400 grader
 • Styrke: > 97,5
 • Vægtfylde: > 650 kg/m3
 • Vandprocent: 6 - 8%
 • Eff. Varmeværdi: min. 4,8 MWh/ton
 • Længde: max. 4 x diameteren
 • Bindemiddel: Ingen

Køb træpiller i sække og få fri fragt hos BIO-Brændsel Danmark

Køb dine træpiller i sække og træpiller i poser hos BIO-Brændsel Danmark i dag og nyd fordelene ved en solid og miljøvenlig energikilde. Vi tilbyder fri fragt på træpiller i sække eller afhentning af løse træpiller i sække til en god pris. 

Gør en grøn forskel i dit hjem eller virksomhed ved at vælge træpiller i sække fra BIO-Brændsel Danmark. Bestil i dag og start din rejse mod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid.