BIOBRÆNDSEL DANMARK

Indlæser...

Din professionelle leverandør af biobrændsel

Bio-brændsel Danmarks vision er at levere træpiller af højeste kvalitet til danske forbrugere. Derfor vælger vi vores leverandører med omhu og laver jævnlige kontrolprøver af vores træpiller hos Dansk Teknologisk Institut, for at sikre os, at indkøbte træpiller opfylder de svenske kvalitets normer, som vi går efter.

Det betyder, at vores træpiller har lavt indhold af vand, aske, svovl og kvælstof, som er skadeligt for miljøet, men også mindre støv og smuld, som giver problemer med fyringen og forringer fyringsøkonomien.

Se filmen: Fra skov til fyr.

Filmen viser, hvordan svenske træpiller bliver fremstillet; fra skov via savværk til træpiller på fabrikken hos svenske Neova, som er en af vores leverandører.

Fragtfri og skånsom levering af biobrændsel

Alle priser på biobrændsel i shoppen er inkl. fragt og der er ingen skjulte tillæg.

Vi bestræber os på at levere i løbet af 5-7 hverdage i hele Danmark (untaget ikke brofaste øer og Bornholm). Vi giver besked dagen før leveringen på telefon eller sms. Vi imødekommer, hvis muligt, kundens ønsker om speciel placering af varerne.

Både når vi pakker og leverer dine træpiller, sørger vi for at rense dem for støv og smuld. Desuden bliver vores lastbiler udelukkende brugt til at transportere træpiller. Bilerne er optimeret til at blæse pillerne skånsomt ind i beholderen ude hos kunden for at bevare den høje kvalitet.

Du kan også selv afhente din biobrændsel, altså træpiller, træbriketter eller brænde på Huginsvej 12, 4100 i Ringsted.

Spar mere ved at købe mere

Der er mængderabat på alle vores varer. Vi tilbyder rabat på bestillinger af 2, 3, 6, 9, 12, 16 og 32 stk. paller.

Højt serviceniveu

En anden vision er at levere høj service til vores kunder. Derfor beklæder vi altid vores paller med træpiller med vand- og vindtæt plastik, så sækkene kan tåle at stå udendørs hos kunden vinteren over. Foretrækker kunden selv at hente sine træpiller, løfter vores truck pallen op på kundens trailer, så kunden kun skal slæbe sække ved ankomsten til hjemmet.

Virksomhedens historie

BIO-BRÆNDSEL DANMARK

Kendt for høj kvalitet og god fyringsøkonomi siden 1996

Bio-Brændsel Danmark er med sine snart 20 år på bagen en af Danmarks ældste og største leverandører af biobrændsel. Selskabet ejes og drives af brødrene Lars og Christian Meldgaard, med Christian som daglig leder. Sådan har det været siden 2003, hvor Christian gik ind i foretagendet.

Ambitionerne har altid været store i den familiedrevne virksomhed, og vi er da også kommet langt siden opstarten i 1996 på Allindelillevej i Ringsted. Geografisk set har virksomheden, der i dag ligger på Huginsvej 12 i Ringsted, måske ikke flyttet sig så meget. Men ser vi på omsætningen, sortimentet og det faktum, at vi i dag leverer varer til hele Danmark, så har virksomheden rykket sig en hel del siden de glade opstartsdage som lokalt lager til afhentning af træpiller på Allindelillevej.

Kort tid efter opstarten begyndte vi at levere løsvarer med blæsebil og i sække som pallevarer. Flere og flere produkter indgik i sortimentet, og virksomheden opbyggede et betydeligt salg af biobrændsel til storforbrugere og en gros til andre forhandlere.

2010 var endnu et skelsættende år. Virksomheden flyttede til Huginsvej 12 og indgik partneraftale med Vapo A/S om markedsføring af NEOVA - de kendte svenske træpiller.

Bio-Brændsel Danmark i dag

Bio-Brændsel Danmark er i dag en af markedets store aktører inden for biobrændsel, og vi modtager ca. et skib pr. måned med 3.000 tons træpiller af markedets bedste kvalitet. I dag kommer ca. 50% af vores omsætning fra vores webshop, og sortimentet omfatter foruden træpiller også træbriketter, ovntørret brænde samt strøelse i form af spåner, tørv, træpiller m.fl.

Høj kvalitet og serviceniveau

Vi er naturligvis stolte over den udvikling, vi har gennemgået siden opstarten i 1996. Men mest af alt er vi stolte over, at vi trods vækst har formået aldrig at gå på kompromis med vores kerneværdier: høj kvalitet, god fyringsøkonomi og et serviceniveau helt i top.

Og vi ved det, fordi netop disse tre egenskaber fremhæves af vores kunder gang på gang. Ikke kun i vores daglige dialog men også på TrustPilot, hvor vi i skrivende stund har en gennemsnitlig vurdering på 9,5 og fem stjerner.

Det er vi ualmindeligt stolte og taknemmelige over. Men vi ved også, at denne slags anmeldelser ikke kommer af sig selv, og at vi i også i fremtiden skal arbejde hårdt for holde fast i de værdier, som har bragt os hen, hvor vi er i dag.