Indlæser...
Træbriketter & Brænde

Træbriketter & Brænde

Vi forhandler træbriketter fra Ringsted til resten af Danmark. Træbriketter har flere fordele og er blandt andet en meget energivenlig og prisbillig energikilde. Vores træbriketter er fremstillet af 100% rent træ uden tilsætningsstoffer, hvilket er til gavn for brændværdien og mængden af efterfølgende aske. De er CO2-neutrale og er således skånsomme overfor miljøet. Kom forbi vores butik, hvor vi sælger træbriketter i Ringsted eller bestil dem her på siden.

Produkter

Træbriketter & Brænde

Vi forhandler træbriketter til Sjælland

Vi sender træbriketter til Sjælland og resten af landet. Som udgangspunkt kan du modtage dine træbriketter inden for 5 hverdage, medmindre du køber hurtigere levering. Vi sørger for at dine træbriketter fragtes under de korrekte forhold og har samme høje kvalitet, når du modtager dem. Få leveret dine træbriketter på Sjælland eller resten af landet uden at du selv skal bakse med de tunge briketter. Det er nemt og billigt.

Træbriketter i god kvalitet

Vi fører blandt andet træbriketter fra Over Night, som har flere fordele. Du er bl.a. fri for smulder i poserne og træbriketterne har samtidig: 
• Et lavt vandindhold på ca. 8%
• Et lavt askeindhold på < 1%
• Et svovlniveau på <0,02%
• En brændværdi på ca. 10,2 MJ/Kg og 4600-4700 kcal/kg
• En god overbrændingsevne

Hvad er træbriketter?

Træbriketter er fremstillet af komprimeret savsmuld og træspåner, som bruges til brændsel. Briketter er et godt valg, hvis man har en almindelig brændeovn. Briketter er nemme at bruge og lette at tænde op med. Mange vælger briketterne, da de har en god brændværdi i forhold til almindeligt brænde i samme størrelse. En anden fordel er, at træbriketter brænder jævnt. Almindeligt træbrænde kan indeholde fugt, harpiks, bark eller træknaster. Med briketter har man bedre kontrol med ilden. Træbriketter belaster heller ikke miljøet, da de er CO2-neutrale.

Ovntørret Pejsebrænde i brændetårn

Kvalitets brænde er brænde der er ovntørret, det giver den bedste brændværdi.

Pejsebrænde

Brændet er nedtørret til under 20 % vandindhold.
Pejsebrænde er lyst og dekorativt.
Pejsebrændet naturlige duft er bevaret.
Brændet er varmebehandlet mod svampesporer og insekter.
Ovntørret brænde er til dig, som kun ønsker det bedste. Brændet ser ikke bare flot ud foran din pejs, men den lave fugtighed er også med til at sikre dig en optimal forbrænding.

Kvalitets brænde er ovntørret brænde, det giver den bedste brændværdi. Hos Bio-Brændsel Danmark finder du flere sorter af brænde klar til brug.

Vores ovntørrede brænde sælges i brændetårne og vi fører både ask, bøg, eg og birk. På vores ovntørrede brænde finder du de bedste og billigste priser.

Skal du have det lunt og hyggeligt til vinter, så køb brænde der er ovntørret her.

Lufttørret brænde

Med stor fordel kan du købe lufttørret brænde hos os. Du får brændet i en god kvalitet til lavere pris end ovntørret, men med den samme brændværdi.

Ved modtagelse af brænde fra vores leverandør tjekker vi alle bure for vandindhold for at sikre os, at vandindholdet ligger under 20 % og brændet er klar til brug.

Derfor kan vi med sikkerhed sige, at lufttørret brænde, som du køber hos Bio-Brændsel Danmark, er lige så godt som ovntørret brænde.

Få mængderabat

Vi tilbyder mængderabat på alle vores varer i webshoppen. Mængderabatten udregnes automatisk og gælder også, selvom du køber flere forskellige produkter. Hvis du for eksempel køber to paller træbriketter og en palle brænde, får du begge produkter til prisen ved 3 paller. Der er derfor gode besparelser at hente, hvis du køber mere ind på én gang.

Køb i dag – Få leveret i morgen

Som standard leverer vi vores varer inden for 5 hverdage, hvis ikke andet er aftalt. Du har dog mulighed for at bestille dag-til-dag levering med Danske Fragtmænd, hvis du gennemfører din bestilling på træbriketter inden kl. 11.00. Der vil her blive tillagt et ekstra fragtgebyr på 50 kr. på. palle.