Indlæser...
Træpiller NEOVA CLEAN PELLETS løse

Træpiller NEOVA CLEAN PELLETS løse

Træpiller Neova Clean Pellets er nøje udvalgt i vores sortiment, grundet den høje kvalitet. De er renset for både støv og smuld, hvilket optimerer dit udbytte af forbrændingen. Hos Bio-Brændsel Danmark går vi ikke på kompromis med kvaliteten af biobrændsel. Neova træpiller har en effektiv brændværdi, da de er produceret af 100% rent træ. Vi ønsker kun at levere de bedste produkter til dig som kunde.

Produkter

Træpiller NEOVA CLEAN PELLETS løse

Træpiller i løs vægt - 100% rent træ og høj kvalitet

Vores træpiller i løs vægt er fremstillet af 100% rent træ af højeste kvalitet. Når du køber træpiller løst hos os, er du garanteret et solidt produkt - uanset om du er virksomhed eller privatperson. I vores sortiment kan du finde kvalitetssikre løse træpiller i 6 mm og 8 mm med gratis levering.

Ved at købe træpiller i løs vægt kan du justere mængden efter dit specifikke behov, hvilket giver dig optimal kontrol over dit brændstofforbrug og større besparelser på længere sigt. Træpillerne i løs vægt kommer uden emballage og bidrager derfor til at skabe en mere bæredygtig fremtid ved at undgå unødvendig affaldsgenerering.

Problemfri fyring og perfekt opvarmning med løse træpiller

Ved at vælge træpiller i løs vægt kan du spare penge på dit daglige forbrug, da løse træpiller er en meget bæredygtig og energibesparende form for opvarmning. 

Desuden slider du minimalt på dit pillefyr ved at anvende løse træpiller. Med vores træpiller i løs vægt minimerer du nemlig dannelse af slagger, hvilket resulterer i en mere effektiv forbrænding. På denne måde får du det optimale ud af dine træpiller i løs vægt og får meget mere grøn energi for pengene

Neova Clean Pellets løse træpiller

Vores løse træpiller Neova Clean Pellets er nøje udvalgt i vores sortiment grundet den høje kvalitet. Træpillerne i løs vægt er renset for både støv og smuld, hvilket optimerer dit udbytte af forbrændingen. Neova løse træpiller har en effektiv brændværdi, da de er produceret af 100% rent træ. Når du køber træpiller løst hos os, får du altså kvalitet i verdensklasse. Desuden har vi gratis levering på løse træpiller. 

Få et hurtigt overblik over de løse træpiller:

 • Svenske træpiller
 • Til alle typer af pillefyr
 • Diameter: 6 mm eller 8 mm
 • Aske: < 0,4 % 
 • Aske smeltepunkt: > 1.400 grader
 • Styrke: > 97,5
 • Vægtfylde: > 650 kg/m3
 • Vandprocent: 6 - 8%
 • Eff. Varmeværdi: min. 4,8 MWh/ton
 • Længde: max. 4 x diameteren
 • Bindemiddel: Ingen
 • Afhentning af løse træpiller frem til kl. 14:30 (vi tilbyder også fri levering af de løse træpiller)

Køb løse træpiller og få fri fragt hos BIO-Brændsel Danmark

Køb dine løse træpiller hos BIO-Brændsel Danmark i dag og nyd fordelene ved en solid og miljøvenlig energikilde. Vi tilbyder fri fragt på løse træpiller eller afhentning af løse træpiller til en god pris. 

Som landsdækkende leverandør af biobrændsel siden 1996 har vi stor ekspertise inden for levering af træpiller til danske forbrugere. Kvaliteten af produkterne bevares indtil levering, da vi har optimeret vores håndtering og tilpasset vores fragtbiler til træpillerne. Vi tilbyder desuden mængderabat på alle vores varer.

Gør en grøn forskel i dit hjem eller virksomhed ved at vælge træpiller i løs vægt fra BIO-Brændsel Danmark. Bestil i dag og start din rejse mod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid.