Indlæser...

6mm Løse Træpiller - Neova Clean Pellets

Tilpas din ordre
3.595,00 kr.
Inkl. moms

Specifikationer

Varemærke: Neova Clean Pellets
Størrelse: Ø 6 mm - længde op til 30 mm
________________________________________________________________________________________
Energiindhold - effektiv: min. 4,8 kWh/kg
Askesmeltepunkt: Minimum 1400 gr.
Askeindhold:  mindre end 0,5 pct
________________________________________________________________________________________
Askesmeltepunkt: >1400 gr.

Vægtfylde: <650 kg/m3
Vandindhold: 6-8%.
Smuld: < 0,5% efter læsning
________________________________________________________________________________________
Oprindelsesland: Sverige

Kontakt vores kundeservice

Har du spørgsmål til vores træpiller 6 mm, eller ønsker du hjælp til at gennemføre din bestilling? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00. Vores kundeservice kan kontaktes på tlf. 57 60 00 03 eller skriftligt via vores kontaktformular eller post@bio-dk.dk. Ved skriftlige forespørgsler svarer vi hurtigst muligt.

Beskrivelse

Højt kvalitets 6 mm træpiller løs vægt fra Neova Clean Pellets.
Vi sørger for at indkøbe træpiller i god kvalitet, hvor vi kan sikre en ensartet kvalitet til vores kunder. Det betyder at man med disse træpiller opnår en ren og miljøvenlig afbrænding.

Køb 6 mm træpiller her, som gennem grundig kontrol og behandling altid er fine og lyse og har en høj brændværdi. Det opnår vi ved at have en askeprocent på under 0.5% og en vægtfylde på over 650 kg/m3. Det betyder også at man får en træpille som brænder længere end andre træpiller. 

Vores 6 mm piller bliver leveret på vores lager direkte fra skib, så vi har kontrol over pillens vej fra træpillefabrikken til os. Det gør at vi kan stå inde for kvaliteten af vores 6 mm løse træpiller.

Neova Clean Pellets 6mm træpiller bruges hovedsageligt til pilleovne og pillefyr. Det er også en af de mest miljøvenlige måder at fyre med træpiller på, da det ikke er nødvendigt med emballage. 

Når man bestiller løse træpiller hos os, kan man enten vælge at få dem leveret med blæsebil, eller afhente det på vores lager i Ringsted på Sjælland. Du vil også få mængderabat desto flere tons træpiller man bestiller. Man kan bestille vores træpiller med levering, hvor vi leverer med vores egen blæsebil. 

Køb gode 6 eller 8 mm piller online hos Bio Brændsel Danmark.