Indlæser...

Træpiller Neova Clean Pellets Palle 8 mm 16 kg /sæk 896 pr. palle FSC®

Tilpas din ordre
3.375,00 kr.
Inkl. moms
Træpiller Neova Clean Pellets Palle 8 mm 16 kg /sæk 896 pr. palle FSC® er tilgængelig i intervaller af 1

Vare nr.: N8P56

Neova Clean Pellets 8 mm

Træpillerne er produceret i Sverige af savsmuld og spåner fra svensk træ og træpillerne er FSC®-certificeret.  

Træpiller 8 mm

Leder du efter træpiller 8 mm? Så er du landet det rigtige sted. Hos Bio-Brændsel Danmark har vi både træpiller 8 mm og træpiller 6 mm. Så lige meget hvilket fyr eller pilleovn du har, har vi piller der passer til. Nedenfor kan du få meget mere information om vores produkt, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Vores træpiller fra Neova er i høj kvalitet og har en god brændværdi - dette kan du også læse meget mere om længere nede.

Opnå mængderabat på træpiller 8 mm 

Gå sammen med dine naboer eller fyld lageret op derhjemme, og opnå en god besparelse på dit køb. Vi giver rabat alt efter, hvor mange træpiller, du køber i webshoppen. Du kan også opnå rabatten, hvis du kombinerer dit køb med andre varer fra vores udvalg. Rabatten fratrækkes automatisk alt efter, hvor mange paller, du køber. Så leder du efter et træpiller 8 mm tilbud? Ta' fat i din nabo med det samme!

Fragtfri levering til din adresse

Bestil dine træpiller i dag og modtag dem på den ønskede adresse inden for 5 hverdage. Hos os er fragten gratis til alle brofaste øer i Danmark, men hvis du ønsker at modtage træpillerne hurtigere, tilbyder vi også fragt med Danske Fragtmænd, der kan levere den næstkommende hverdag.

Hvis dette ønskes, tillægges der er ekstra gebyr på 50 kr. pr. palle. Du kan altså have dine piller indenfor få dage. Det sikrer at du ikke skal gå uden varme, selv hvis du har været sent ude med at bestille pillerne hjem.

Ønsker du flere oplysninger?

Så kontakt vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller send en besked via vores kontaktformular eller post@bio.dk. Her kan du få flere oplysninger om Neova træpiller, priser og vores andre produkter.

 

Neova træpiller 8 mm

Neova Clean Pellets er svenske træpiller, der er kendt for deres gode specifikationer. Disse træpiller kan anvendes til alle træpillefyr og ovne, hvilket gør det nemt for dig som forbruger at foretage et korrekt køb.

Når du køber Neova træpiller 8 mm i vores webshop, bliver de leveret på en palle, der indeholder 56 sække træpiller med 16 kg i hver sæk.

Er det første gang du køber piller til dit pillefyr? Du skal gå efter piller med en høj brændværdi, hvilket kan aflæses af blandt andet vandprocent, askeindhold og varmeværdi, og her er pillerne fra Neova et rigtig godt valg. Vær også opmærksom på hvilken størrelse der er den rigtige til dit pillefyr. Som regel vil det være 8 mm eller 6 mm, men i denne størrelse kan de bruges i langt de fleste modeller

Specifikationer og egenskaber:

 • Diameter: 8 mm

 • Askeindhold:  < 0,4 %

 • Askens smeltepunkt: > 1.400 grader

 • Styrke: > 97,5

 • Vægtfylde: > 650 kg/m3

 • Vandprocent: 6 - 8 %

 • Eff. Varmeværdi: > 4,8 MWh/ton

 • Smuld: <0,5%

 • Længde: Max. 4 x diameteren

 • Bindemiddel: Ingen

 •  

 • Sække af 16 kg træpiller 8 mm - 896 kg pr. palle

 • Levering: op til 5 hverdage, vi sender mandag-fredag. I højsæsonen kan der gå op til 7 hverdage

 

Hvad bruger man træpiller til?

Piller i træ er en populær, billig og effektiv måde at opvarme sit hjem på. 8 mm træpiller er lette at transportere, og så belaster de miljøet minimalt. Pillerne fremstilles af rent træ uden forurening fra fx trykimprægnering eller formaldehyd, som findes i spånplader.

Derudover er de nemme at opbevare. 8 mm træpiller er lavet af træspåner og savsmuld, der er sammenpresset ved hårdt tryk og under høje temperaturer. Private forbrugere vil typisk bruge et træpillefyr eller en træpilleovn. Af træ er det typisk fyr, gran og bøg, man bruger til at producere pillerne. 

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle brofaste øer i Danmark – bestil dine løse træpiller i dag, og vi leverer inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål vedrørende levering eller bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller udfylde kontaktformularen.

 

Afhentning af løse træpiller
frem til kl. 14:30