Indlæser...

HOLMEBO TØRV til strøelse 18 baller/palle

Tilpas din ordre
1.795,00 kr.
Inkl. moms
HOLMEBO TØRV til strøelse 18 baller/palle er tilgængelig i intervaller af 1

Vare nr.: HTP18

Køb tørv i vores webshop

Det er nemt og hurtigt at købe Holmebo tørv til hestestrøelse eller andet i vores webshop. Du skal blot vælge, hvor stor en mængde, du ønsker at bestille, hvorefter du kan gennemføre købet. Vi tilbyder hurtig levering af strøelse til heste, og du vil i de fleste tilfælde modtage dine bestilte varer inden for 5 hverdage efter, at du har gennemført købet på vores webshop.  I højsæsonnen kan der gå op til 7 hverdage for levering. Ønsker du en hurtigere levering, tilbyder vi også dag-til-dag levering med Danske Fragtmænd. Her bliver pålagt et ekstra gebyr på 50 kr. pr. palle. 

Få rabat på dit køb

Fyld lageret op og få mængderabat på dit køb. Jo flere paller du køber, jo mere rabat opnår du på dit køb. Du kan kombinere din bestilling med alle vores andre produkter, og stadig opnå mængderabatten. Rabatten udregnes automatisk ud fra, hvor mange paller, du samlet køber af alle vores varer.

Kontakt os ved spørgsmål

Vil du gerne vide mere om vores tørv eller andre af vores produkter? Så kontakt vores kundeservice og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Her fortæller vi dig gerne mere om anvendelse af tørv til bl.a. hestestrøelse. Vores kundeservice har åbent mandag til lørdag.

Holmebo tørv

Vi forhandler tørv fra den svenske leverandør Holmebo, der er kendt for at levere tørv i en høj kvalitet. Holmebo tørv er fremstillet ved en skånsom sigtning af tørvemos, der giver et produkt, der er ensartet og i en høj kvalitet med et minimum af findele. Tørv kan bl.a. anvendes til hestestrøelse eller strøelse i andre stalde, hvor der er dyr. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark fragtfrit.

Tørvestrøelse:

Fremstillet af 100 pct. naturligt tørvemos

Antal baller pr. palle: 18

Antal kg pr. balle tørv: 35

Løs volumen: Ca. 250 liter pr. balle (80 liter komprimeret pr. balle)

Emballage: Engangspalle, strækfilm og plastik topdække

Oprindelsesland: Sverige

Hvad er tørv?

Tørv dannes i moser og består af sammenpressede plantedele. Plantedelene er delvist nedbrudt på grund af iltmanglen i vandet. Den ufuldstændige nedbrydning øger mængden af brændbart kulstof. Derfor blev det brugt som brændsel i gamle dage, indtil det blev afløst af kul, gas og olie. I Danmark bruges det i form af spagnum til gartneri, havebrug og som strøelse. Plantedelene formes i blokke og lægges til tørring på lagre vinteren over. Materialet er en levende organisme og bør derfor løbende overvåges for at sikre kvaliteten. Blokkene kan herefter beriges og opdeles i forskellige kvaliteter. Det er et let materiale, som kan binde store mængder vand.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle brofaste øer i Danmark – bestil dine løse træpiller i dag, og vi leverer inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål vedrørende levering eller bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller udfylde kontaktformularen.

 

Afhentning af løse træpiller
frem til kl. 14:30