Indlæser...
Strøelse

Strøelse

Vores træpiller 8 mm og 6 mm er anvendelige til mere end blot forbrænding. Træpiller kan med fordel anvendes til strøelse i hestebokse og lignende. Det er en sundere og nemmere løsning, der holder længere end den traditionelle halm og flisstrøelse i stalde. Vores træpiller 8 mm er fremstillet af ovntørrede spåner af 100 % rent træ i bedste kvalitet. Se vores udvalg af træpiller 8 mm på Sjælland i butikken eller her på siden.

Produkter

Strøelse

Køb træpiller 6 mm i Ringsted

Vi forhandler alle vores træpiller 6 mm i Ringsted. Kom forbi vores butik og få rådgivning til anvendelsen af træpillerne som strøelse. Der er mange fordele ved at anvende træpiller af 6 eller 8 mm. Derudover tilbyder vi mængderabat ved køb af flere træpiller eller andre produkter. Så kom forbi vores butik og køb træpiller 6 mm i Ringsted eller bestil dem her på siden.

Træpiller fri fragt

Vi tilbyder som udgangspunkt træpiller med fri fragt. Hvis du bestiller dine træpiller i vores webshop, leverer vi dem inden for 5 hverdage fragtfrit til alle brofaste øer i landet. Bestiller du i højsæsonen, kan der dog gå op til 7 hverdage for leveringen. Bestil dine produkter her på siden allerede i dag, så tilbyder vi træpiller med fri fragt.

3 alternativer: SPÅNER - TØRV - TRÆPILLER

Spåner som staldstrøelse
Staben spåner er af sigtede høvlspåner fri for imprægneringsmidler og limrester. Produceres i lukkede lokaler af ca. 90% gran og ca. 10% fyr. Volumen: ca. 500 liter løst faldende mål/balle. Der er 18 baller på pallen.

Tørv som staldstrøelse
Holmebo torv er moderne staldstrøelse af tørv. Siden tidernes morgen er strøelse af tørv blevet anvendt i heste- og kostalde.
Hvorfor tørv?
Den giver et bedre dyremiljø, med et blødt og tørt underlag. Den er drøj. To dele tørv absorberer en del vand. Den fungerer som en magnet (ionbytter) for gassen ammoniak og næringsstoffet Ammonium, hvilket blandt andet indebærer friskere luft. Den er arbejdsbesparende, eftersom den ikke behøver at blive skiftet så ofte. Efter brug er den et godt jordforbedringsmiddel, som indeholder både næring og humus.
En balle indeholder 300 liter staldstrøelse, som er komprimeret til 80 liter, hvilket svarer til cirka 35 kilo. Der er 18 baller på pallen.

Træpiller som staldstrøelse
Når du bruger træpiller, knuses pillerne, hvorefter de danner en blød og fjedrende madras. Træpillerne er skånsomme og har en utrolig høj sugeevne. Det er nemt at bruge træpiller, og underlaget bliver ikke så gennemvædet som ved traditionel strøelse. Anvender du træpiller som strøelse, får du et lyst og pænt miljø i stalden.Brug ved op opstart ca. 6 til 8 sække pr. boks ved en standardboks på ca.12 m2 og efterfølgende 1 sæk pr. uge. En pose indeholder 16 kg og der er 56 sække på en palle.