Indlæser...

Træpiller Neova Clean Pellets Palle 6 mm 10kg/sæk 840kg/palle

Tilpas din ordre
3.375,00 kr.
Inkl. moms
Træpiller Neova Clean Pellets Palle 6 mm 10kg/sæk 840kg/palle er tilgængelig i intervaller af 1

Vare nr.: N6P84

Træpiller 6 mm

Neova Clean Pellets er svenske træpiller på 6 mm med de bedste specifikationer. Neova Clean Pellets er løse træpiller, der leveres i 10 kg sække med 840 kg på en palle. Vi har specielt udvalgt denne type pille til vores sække, idet de passer til alle typer træpillefyr og ovne. Du kan derfor roligt vælge denne type, hvis du er i tvivl om, hvilken slags træpille, du skal købe til dit fyr eller ovn, men du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Egenskaber ved Neova træpiller

 • Diameter: 6 mm
 • Aske:  < 0,4 %
 • Askesmeltepunkt: > 1.400 grader
 • Styrke: > 97,5
 • Vægtfylde: > 650 kg/m3
 • Vandprocent: 6 - 8 %
 • Eff. varmeværdi: > 4,8 MWh/ton
 • Smuld: <0,5%
 • Længde: Max. 4 x diameteren
 • Bindemiddel: Ingen
 • Sække á 10 kg løse træpiller - 840 kg pr. palle

 

Hvordan fremstilles træpiller?

6 mm træpiller fra Neova er piller i høj kvalitet - det betyder at de er fri for masser af fint smuld, ligesom der heller ikke er nogen bindemidler i. De laves ved at samle de små træstykker under højt tryk og høj varme til lange forme der giver dem pilleformen. Derefter tjekkes de, så der ikke er nogen piller der er længere end 4 gange diameteren. Det sikrer at alle pillerne kan gå i dit fyr eller ovn, og der ikke er noget der sætter sig på tværs eller i vejen.

Denne måde at lave piller på giver en høj brændværdi og ren varme, hvor der ikke er spild fra bindemidler og andet skidt der ikke hører til.

Derudover er pillerne lavet af rent træ, der hverken er malet eller trykimprægneret. Vores Neova træpiller 6 mm er altså et oplagt valg til dig der ønsker en ren og varmegivende løsning til en god pris. Træpillerne passer til alle ovne.

 

Vi leverer dine træpiller fragtfrit

Hvis du bestiller varer i vores webshop, leverer vi dem fragtfrit til alle brofaste øer i Danmark. Vores leveringstid er typisk indenfor 5 hverdage. I højsæsonen kan der gå op til 7 hverdage for levering. Hvis du ønsker dag-til-dag levering, tilbyder vi også dette. Her bliver der dog pålagt et mindre fragtgebyr på ordren. Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser her på hjemmesiden.

Bemærk kun 10 kg pr. sæk - 840 kg pr. palle.

 

Neova Clean Pellets er svenske træpiller med de bedste specifikationer.

Vi har specielt udvalgt denne træpiller til vores 10 kg sække, idet den passer perfekt til moderne træpille ovne.

Diameter: 6 mm

Aske:  < 0,28 %

Aske smeltepunkt: > 1.400 grader

Styrke: > 98,8

Vægtfylde: > 660kg/m3

Vandprocent: 6 - 7 %

Eff. Varmeværdi: > 5,0 kWh/kg

Smuld: <0,5%

Længde: max. 4 x diameteren

Bindemiddel: Ingen

Levering: op til 5 hverdage. I højsæsonnen kan der gå op til 7 hverdage.

 

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle brofaste øer i Danmark – bestil dine løse træpiller i dag, og vi leverer inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål vedrørende levering eller bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller udfylde kontaktformularen.

 

Afhentning af løse træpiller
frem til kl. 14:30