Indlæser...

Træpiller Neova Clean Pellets Sække 6 mm 10kg

Tilpas din ordre
Tilbudspris 36,00 kr. Normalpris 45,00 kr.
Inkl. moms
Træpiller Neova Clean Pellets Sække 6 mm 10kg er tilgængelig i intervaller af 1

Vare nr.: N6S10

Træpiller 6 mm

Neova Clean Pellets er svenske træpiller på 6 mm med de bedste specifikationer. Neova Clean Pellets er løse træpiller i 10 kg sække. Vi har specielt udvalgt denne type pille til vores sække, idet de passer til alle typer træpillefyr og ovne. Du kan derfor roligt vælge denne type, hvis du er i tvivl om, hvilken slags træpille, du skal købe til dit fyr eller ovn, men du er som altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Egenskaber ved Neova træpiller

 • Diameter: 6 mm

 • Aske:  < 0,4 %

 • Askesmeltepunkt: > 1.400 grader

 • Styrke: > 97,5

 • Vægtfylde: > 650 kg/m3

 • Vandprocent: 6 - 8 %

 • Eff. varmeværdi: > 4,8 MWh/ton

 • Smuld: <0,5%

 • Længde: Max. 4 x diameteren

 • Bindemiddel: Ingen

 • Sække á 10 kg løse træpiller

 

Hvordan fremstilles træpiller?

6 mm træpiller fra Neova er piller i høj kvalitet - det betyder at de er fri for masser af fint smuld, ligesom der heller ikke er nogen bindemidler i. De laves ved at samle de små træstykker under højt tryk og høj varme til lange forme der giver dem pilleformen. Derefter tjekkes de, så der ikke er nogen piller der er længere end 4 gange diameteren. Det sikrer at alle pillerne kan gå i dit fyr eller ovn, og der ikke er noget der sætter sig på tværs eller i vejen.

Denne måde at lave piller på giver en høj brændværdi og ren varme, hvor der ikke er spild fra bindemidler og andet skidt der ikke hører til.

Derudover er pillerne lavet af rent træ, der hverken er malet eller trykimprægneret. Vores Neova træpiller 6 mm er altså et oplagt valg til dig der ønsker en ren og varmegivende løsning til en god pris. Træpillerne passer til alle ovne.

 

Vi leverer dine træpiller fragtfrit

Hvis du bestiller varer i vores webshop, leverer vi dem fragtfrit til alle brofaste øer i Danmark. Vores leveringstid er typisk indenfor 5 hverdage. I højsæsonen kan der gå op til 7 hverdage for levering. Hvis du ønsker dag-til-dag levering, tilbyder vi også dette. Her bliver der dog pålagt et mindre fragtgebyr på ordren. Du kan læse mere om vores leveringsbetingelser her på hjemmesiden.

 

Rabat ved større køb

Der er gode besparelser at opnå, hvis du køber flere paller på én gang. Lige meget, om du køber flere paller løse træpiller 6 mm eller kombinerer din bestilling af træpiller 6 mm med vores andre produkter, opnår du rabat på købet. Du kan se, hvor meget du kan spare under hver enkelt produkt.

Husk, at vi også tilbyder 8 mm træpiller.

Kontakt vores kundeservice

Vores kundeservice står klar til at besvare spørgsmål eller hjælpe dig med din bestilling alle hverdage fra kl. 08.00 til 17.00 og lørdage kl. 09.00 til 12.00. Alle vores medarbejdere har en stor viden om vores produkter. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål hertil.

Lige meget om du gerne vil vide om træpiller og pillefyr egner sig til din bolig eller om du er i tvivl om hvilken slags træpille der er den rigtige til jeres fyr, så skal vi nok hjælpe dig i den rigtige retning, så får mest ud af jeres pilleovn eller -fyr.

Hvad bruges træpiller til?

Piller til pillefyr er en effektiv og billig form for brændsel og bruges til opvarmning. 6 mm træpiller er en populær størrelse på markedet og er nemme at opbevare. Pillerne egner sig til alle slags brændefyr og ovne, når man ønsker en god og billig løsning. 6 mm træpiller har en effektiv brændværdi og en god kvalitet, da træpillerne er renset for smuld og aske. De er nemme at have med at gøre, da de blot kræver at blive opbevaret et tørt sted. Fyring med træpiller er bedre for miljøet, da det er en mere klimavenlig form for opvarmning end ved brug af olie, kul og gas.

 

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle brofaste øer i Danmark – bestil dine løse træpiller i dag, og vi leverer inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål vedrørende levering eller bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller udfylde kontaktformularen.

 

Afhentning af løse træpiller
frem til kl. 14:30